Faste arrangementer

Hver fredag kl. 10:00 - 10:45Salmesang i kirken under ledelse af Tove Jensen og Poul Erik Rasmussen: Tove Jensen, organist ved OGV, spiller til vores salme-ønsker i kirken. Vi prøver at lære de nye og nyder, når vi kan de gamle. Læs mere her.

Januar 2023

8. januar kl. 11:30. Efter gudstjenesten kl. 10:30 er der kirkefrokost og foredrag med Landsdommer Stig Glent-Madsen, Viborg, som fortæller om sit arbejde med Fonden det nytter. Frokost og foredrag 50 kr.
19. januar kl. 15:00 Tove Jensen og musikvennterne inviterer til Evert Taube-sangeftermiddag i forsamlingshuset. Medbring selv kaffekurv.

Februar 2023

2. februar kl. 19:00. Skuespiller Thure Lindhard holder foredraget Jeg saa engang et Billede af det Evige... en rejse med Grundtvig. Pris 150 kr. incl. kaffe og kage. Der er mulighed for at tilmelde sig fællesspisning kl. 18 inden foredraget. Her er den samlede pris for mad, foredrag kaffe og kage 250 kr. Af hensyn til planlægning er der tilmelding til Jonna Bredkjær på tlf. 2299 8963 senest fredag d. 27. januar. Der betales ved indgangen.
16. februar kl. 15-17 Husker du din konfirmation? Højskoleeftermiddag i forsamlingshuset v. Janne Sneistrup Thomsen. En eftermiddag med indblik i konfirmationsundervisning som den foregår i dag og tilbageblik på deltagernes egne konfirmation. Medbring gerne billeder og andre minder fra dagen.

 

Alle arrangementer i forsamlingshuset, medmindre andet er nævnt. Kaffe og brød til disse arrangementer koster generelt 50 kr. Tilmelding anbefales til arrangementer med frokost. Kontakt Jonna Bredkjær.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.