Af Janne Sneistrup Thomsen, præst ved OGV, marts 2020

Blid – er nok det ord, der bedst dække ordinationen i Aarhus domkirke 31.marts 2020. Midt i krisen var det en blid højtidelighed. Blid i forståelsen klar, glad, lys. En nænsom forsigtighed prægede de få, der var til stede, med en bevidsthed om at skabe nærvær på to meters afstand.

Bibelteksterne fik lov at træde meget tydeligt frem, og her skal særligt fremhæves 1Kor1,26-31 om korsets dårskab og Gud visdom. ”I var ikke mange vise i verdslig forstand, ikke mange mægtige, ikke mange fornemme.” blev understreget ved også at blive gengivet efter den nye 2020 oversættelse ”I var hverken kloge, stærke eller fra en fin familie”.

Dejligt at dele dagen med Dorit og min mand Kristian, der gjorde det muligt at dele lidt af højtideligheden med jer, der gerne ville have været med i domkirken.

Salmerne, der blev sunget, var: 299 Ånd over ånd, kom ned fra det høje, 291 Du, som går ud fra den levende Gud, 208 Skriv dig, Jesus på mit hjerte, 217 Min Jesus, lad mit hjerte få.

De bedste hilsner Janne Sneistrup Thomsen

20200331OdrinationJST01mellem

20200331OdrinationJST02mellem

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.