Af Janne Sneistrup Thomsen, præst ved OGV, august 2020

Livet er en gåde - det er her, helt uden fornemmelse for dengang, da det ikke var der, men nu er det her, og gør sin indflydelse gældende; liv begærer mere liv. Livet folder sig ud igen og igen, som arvemateriale med nye former og mod nye arter; en naturlig udvælgelse, der bliver til en oprindelse, fordi den foregår over så ufattelig lang tid, og en oprindelse, der bliver til en udvælgelse, hvis livet slutter med døden.

Af Janne Sneistrup Thomsen, præst ved OGV, august 2020

Det var en lun junidag i 2019. Jeg havde indledt en rundtur til egnens kirker, og denne søndag var det valgmenigheden i Odder, der bød indenfor.

Af Janne Sneistrup Thomsen, præst ved OGV, marts 2020

Blid – er nok det ord, der bedst dække ordinationen i Aarhus domkirke 31.marts 2020. Midt i krisen var det en blid højtidelighed. Blid i forståelsen klar, glad, lys. En nænsom forsigtighed prægede de få, der var til stede, med en bevidsthed om at skabe nærvær på to meters afstand.

Af Janne Sneistrup Thomsen, februar 2020

Jeg drømte om atten svaner i nat, sådan lyder det i visen om en teenagers drømme og usikkerhed i længslen efter den rette, og sådan lød det søndag d. 26. januar i forsamlingshuset.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.