Odder Grundtvigske Valgmenighed
En del af den danske Folkekirke

Odder Grundtvigske Valgmenighed søger ny præst

Da vores præst har valgt at gå på pension, søger vi en ny præst.

Odder Grundtvigske Valgmenighed er en lille valgmenighed bestående af 100 medlemmer. Valgmenigheden er beliggende i Odder 20 km syd for Århus.

Stillingen er en 40 % stilling og der er ikke bopælspligt.

Hos os får du en enestående mulighed for at kombinere din præstegerning med noget andet ved siden af, F.eks. et andet job, fordybelse i teologien, eller blot god tid til familien.

Som en valgmenighed med stærke grundtvigske rødder er det afgørende, at vores nye præst færdes hjemmevant i Grundtvigs univers og formår at forene det kirkelige og det folkelige. Det er vigtigt at du som præst har god kontakt til menigheden gennem de opgaver, der følger med præstegerningen.

Vi ser helst, at du er uddannet teolog, men også andre ansøgere kan komme i betragtning.

Der er gudstjeneste hver anden søndagen med god tilslutning

Udover gudstjenester og kirkelige handlinger holdes der sangarrangementer, højskoleeftermiddage og andre kulturelle begivenheder. Du kommer til at være tovholder og medarrangør af disse begivenheder, og vi er åbne for nye ideer.

Der er p.t. ingen konfirmander; men har du mod og lyst til at etablere et konfirmandhold gennem opsøgende virksomhed, vil det blive hilst velkomment.

Der er et særdeles godt samarbejde mellem kirkebetjening, bestyrelse og præst, ligesom det også gælder samarbejdet med sognemenighederne. Præsten har mulighed for at tage del i det kollegiale fælleskab ved Odder provsti samt konvent for præsterne i de nordjyske og østjyske Fri- og Valgmenigheder.

Meget af arbejdet i Valgmenigheden er baseret på frivillig arbejdskraft. Præst, kirkesanger, organist og graver er lønnet. Vi afholder arbejdsdage med mange frivillige.

Det er et godt sted at være præst.

Jobfakta

Løn: Stillingen er en 40% stilling.

Bolig: Der er ikke tilknyttet bolig; men vi ser gerne, at man bor i nærheden af Odder.

Tiltrædelse: Snarest.

Ansøgningsfrist: 11. december 2019.

Ansøgningen sendes til: Claus Nedergaard Jacobsen pr. mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

For yderligere information, kontakt og evt. fremvisning: Grethe Gammelmark tlf: 21754212, Dorit Thordahl Poulsen tlf: 30489445 eller præst Kirsten Høg tlf: 23371115.