kirke02mellem
 
På baggrund af udmeldinger fra den danske regering og sundhedsmyndighederne og vejledning fra biskopperne har bestyrelsen i samråd med menighedens præst besluttet af aflyse følgende gudstjeneste og arrangementer over den næste tid.
  • Janne Sneistrup Thomsen blev ordineret og indsat i Aarhus Domkirke 31. marts 2020. Klik her for beskrivelse og billeder.
  • Mht. dato for indsættelse af Janne Sneistrup Thomsen i Odder Grundtvigske Valgmenighed og efterfølgende fejring af Janne afventes dato for, hvornår det igen bliver tilladt at samles mere end 10 personer.
  • Generalforsamlingen planlægges til 24. maj 2020, hvis situationen tillader dette.

Vi vil løbende følge situationen og anbefalingerne fra myndigheder og stift og løbende opdatere information på hjemmesiden.

Bestyrelsen vil forsøge at udbrede nyhederne til alle medlemmer, men samtidig vil vi opfordre til, at medlemmer som læser dette, udbreder nyhederne i deres omgangskreds.

Præst, Kirsten Høg, kan som sædvanligt kontaktes pr. telefon/mail, kontaktinformation i kirkebladet eller under menupunktet "kontakt" på hjemmesiden.
Konstitueret formand, Dorit Thordahl Poulsen, kan ligeledes kontaktes pr. telefon/mail, kontaktinformation i kirkebladet eller under menupunktet "kontakt" på hjemmesiden.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.