Af Janne Sneistrup Thomsen, februar 2020

Jeg drømte om atten svaner i nat, sådan lyder det i visen om en teenagers drømme og usikkerhed i længslen efter den rette, og sådan lød det søndag d. 26. januar i forsamlingshuset.

Selv om jeg ikke just er teenager, kan jeg alligevel spejle mig i visens følelsesregister; efter seks års teologistudie og et semester på pastoralseminariet spejdede jeg med uro og længsel efter den kirke og den menighed, der var den rette for mig, og som jeg var den rette for. Drømme og usikkerhed gik hånd i hånd, og det er derfor med lige dele glæde og taknemmelighed, jeg tager imod valget. Jeg glæder mig til at lære jer alle sammen at kende, og jeg er taknemmelig over at blive præst i en menighed, hvor afstanden mellem beslutning og handling er til at overkomme. Var det ikke for den smukke blomsterbuket på mit bord, ville jeg, i skrivende stund her dagen derpå, næsten tro, det var noget, jeg havde drømt. Mange tak for den varme velkomst.


Til dem, der endnu ikke har mødt mig, kan jeg fortælle, at jeg er 46 år og bor med min mand og vores tre teenagere lidt uden for Odder i et af de huse, der hører under Aakjær gods. Jeg har en læreruddannelse fra Jelling Statsseminarium 1998 med linjefag i biologi og billedkunst. Derefter var jeg var lærer i Rask Mølle et par år, inden jeg blev medhjælpende ægtefælle ved landbruget. Mens jeg læste på universitetet, var jeg livredder og instruktør i DGI-huset i Vejle. Svømningen er fortsat en del af min hverdag, men jeg holder også meget af lange gåture i skoven og langs stranden.


Jeg glæder mig til at tage fat sammen med bestyrelsen, kirkens personale og medlemmer, så vi sammen kan arbejde for at gøre Odder Grundtvigianske Valgmenighed mere synlig.

Janne01J.S.T

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.