Pedelgruppe etableret

Der er mange store og små praktiske ting omkring det at drive valgmenighedskirke, som har været ved at drive bestyrelsen til vanvid: en skæv flagstang, en skummende opvaskemaskine, en tagrende, der flød over, et dørhåndtag, der sad løst osv. osv. På initiativ af Grethe Gammelmark har vi nu fået etableret en pedelgruppe, som har lovet os at hygge sig sammen med at lave alle de praktiske småting. 

Birgitte, Bent og Erik. Desværre har vi pt. intet billede af Erik.

Gruppen består af:

  • Bent Rasmussen (formand for gruppen)
  • Birgitte Mondrup Rasmussen
  • Erik Sørensen

Bestyrelsen har bevilget kaffe og rundstykker til gruppens møder. Det skal jo være sjovt at arbejde frivilligt. Gruppen erstatter ikke arbejdsdagene, hvor der stadig er brug for hjælp til forskellige opgaver, men er tænkt som en praktisk foranstaltning til afhjælpning af små hverdagsproblemer på Kirkebakken. Gruppen skal også hjælpe vores graver, Line Würtz, med de småting som måtte opstå. 

Line Würtz, er ikke aktivt medlem af gruppen, men er kontaktperson i forhold til at melde opgaver ind til gruppen, og har en opgave med at låse op i dagtimerne.

Man kan melde problemer ind til gruppen via Bent, Line, Marie (forsamlingshuset) og via Bygningsudvalget, der består af Grethe Gammelmark og Peter Mondrup Rasmussen. Bent koordinerer. Se "Funktionærer"

Bestyrelsen takker deltagerne fra deres velvilje og ønsker, at de må hygge sig med opgaverne.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.