Hilsen fra graver

Kære alle medlemmer af Odder Grundvigske Valgmenighed,

Jeg har fået den dejlige opgave at skulle besætte stillingen som graver her på kirkegården i Odder og starter officielt d.1. Juli 2019. Jeg ser frem til et rigtig godt samarbejde og ønsker at gøre et godt, og fyldestgørende stykke arbejde, som vi alle bliver glade for.

 I juli vil der på kirkegården blive klippet thujahække omkring gravstederne og ved samme lejlighed beskåret buske/træer derpå. Derfor udsættes vedlighed/renhold af gravsteder til efter alle hække og dets lige er klippet.

Jeg har valgt at indføre et såkaldt fredagsprogram, hvor visne buketter o. lign. bliver fjernet fra gravsteder. Her tømmes desuden skraldestationerne på kirkegården.

Jeg har kontortid hver mandag fra kl 09.00-12.00 og I vil kunne træffe mig på telefon: 3049 8972 samt email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Skulle I have spørgsmål, så tøv da ikke med at kontakte mig eller læg vejen forbi - også udenfor kontortid!

Mange gode hilsner

Line Würtz

LineWuertz Selfie20190630Sa

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.