Medlemsmøde 29/9 om synliggørelse

Det nytter som bekendt ikke at have verdens bedste kirke, hvis ingen ved, at den eksisterer. Set i lyset af de omvæltninger, der lige nu sker med dele af sognekirken (sognesammenlægninger, personalenedskæringer mv.), så synes vi faktisk, at vi repræsenterer et rigtigt godt alternativ, der ikke engang er dyrere. Men hvordan når vi ud med budskabet? Det er temaet for medlemsmødet den 29/9

 

 

Vi skal ikke ud at missionere med korset i hånden. Det kan vi godt blive enige om. Sådan er Grundtvigianismen slet ikke. En privat virksomhed ville investere i dyre reklamekampagner, men vi er ikke en privat virksomhed, og vi har ikke råd. Men mon ikke, at vi i fællesskab kan finde andre måder at få udbredt budskabet om den velfungerende og hygggelige kirke på Rørthvej. Det er det, vi vil invitere medlemmerne til en kreativ snak om. Tro ikke, at du er blevet for gammel til den slags. Det er netop en af de fantastiske ting ved Odder Grundtvigske Valgmenighed: Her kan vi alle bidrage med det vi kan. Bare det du fortæller din veninde hen over kaffekoppen kan gøre en forskel.

Mødet afholdes i forsamlingshuset søndag den 29/9 kl. 13.00 efter Gudstjeneste og frokost. Husk tilmelding til frokosten (50 kr) til Jonna Bredkjær,  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Tlf. 2299 8963. Efter en kort indledning ved bestyrelsen bliver der lejlighed til at diskutere en række emner i mindre grupper og senere fremlægge dem i plenum. Det gør det nemmere at komme til orde, end hvis alt blev diskuteret i plenum. Og sjovere.

Nogle af emnerne, som man kan byde ind på, er:

  • Hvem er det, at vi skal nå ud til med vort budskab
  • Hvad skal gøre målgruppen interesseret i melde sig ind i OGV?
  • Hvad er vores budskab - eller budskaber?
  • "Kirke på højskolemaner" - fremkom på sidste møde. Vi skal lige have sat nogle flere ord på, inden vi kan bruge det som slogan.
  • Hvordan kommer vi ud med vore budskaber, uden at det koster en formue?
  • Hvordan måler vi på, om vore tiltag fungerer?
  • Hvordan sikrer vi, at nye medlemmer får en god oplevelse og forbliver medlemmer af OGV?
  • Er der områder, hvor vi i OGV kan ændre os for at blive mere attraktive?
  • Andre emner?

Vi lover i bestyrelsen at tage forslagene til os. Det bliver ikke ved snakken. Men vi er nødt til at have jer med på vognen. Sådan fungerer fællesskabet. Vi kan ikke gøre det alene.

Vi vil stærkt opfordre dem, der kan, til at deltage i mødet hos Bering Valgmenighed omkring Valgmenighedsideens Fremtid v/Kjeld Holm torsdag den 26/9. Det møde burde give en masse inspiration til, hvad det er, vi skal slå på. 

Vel mødt

På bestyrelsens vegne
Claus Nedergaaard Jacobsen

 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.